вівторок, 16 грудня 2014 р.

Новорічний десерт “Олені”

 

  • масло: 120 г.
  • цукрова пудра : 80 г.
  • сир вершковий: 80 г.
  • шоколад: 100 г.
  • вершки: 2 ст. ложки
  • печиво-брецелі, драже для оздоблення. 
  • бісквіт 300 г
Готуємо так:
  1. Бісквіт розкришити блендером. Збити масло з цукровою пудрою до білого кольору. Сир збити, поєднати з маслом, збити все разом ще раз.
  2. Поєднати бісквіт з кремом, перемішати. Скачати з маси невеликі кульки (регулювати кількість крему на свій розсуд, головне, щоб кульки були щільними). Покласти кульки на годину у морозильник.
  3. Шоколад розтопити на водяній бані з вершками, перемішати. Взяти довгі деревяні чи пластикові шпажки (або коктейль ні трубочки), обмакнути в шоколад та нанизати на них кульки з бісквіту (протикати не до кінця). Обмакнути кульку в шоколад, приклеїти печиво – це будуть роги, з драже зробити очі та носи.               

Немає коментарів:

Дописати коментар