Новорічний десерт “Олені”
- масло: 120 г.
- цукрова пудра : 80 г.
- сир вершковий: 80 г.
- шоколад: 100 г.
- вершки: 2 ст. ложки
- печиво-брецелі, драже для оздоблення.
- бісквіт 300 г
Готуємо так:
- Бісквіт розкришити блендером. Збити масло з цукровою пудрою до
білого кольору. Сир збити, поєднати з маслом, збити все разом ще раз.
- Поєднати бісквіт з кремом, перемішати. Скачати з маси невеликі
кульки (регулювати кількість крему на свій розсуд, головне, щоб кульки
були щільними). Покласти кульки на годину у морозильник.
- Шоколад розтопити на водяній бані з вершками, перемішати. Взяти
довгі деревяні чи пластикові шпажки (або коктейль ні трубочки),
обмакнути в шоколад та нанизати на них кульки з бісквіту (протикати не
до кінця). Обмакнути кульку в шоколад, приклеїти печиво – це будуть
роги, з драже зробити очі та носи.
Немає коментарів:
Дописати коментар