вівторок, 16 грудня 2014 р.

Святковий салат “Новорічний вінок”

  • крабові палички: 6 шт.
  • мариновані шампіньйони: 150 г.
  • яйця: 3 шт.,
  • консервована кукурудза: 150 г.
  • консервований ананас: 100 г
  • майонез, перець за смаком
  • маслини, червоний болгарський перець, кріп для оздоблення
Готуємо так:
  1. Яйця відварити, охолодити, почистити та порізати кубиками. Шампіньйони порізати пластинками. Крабові палички та ананас порізати кубиками. Змішати крабові палички, шампіньйони, яйця, кукурудзу. Поперчити та заправити салат майонезом.
  2. Сформувати салат у вигляді новорічного вінка. Зверху оздобити гілочками кропу та порізаним дрібними кубиками перцем. Навколо вінка викласти маслини.                             

Немає коментарів:

Дописати коментар