Святковий салат “Новорічний вінок”
- крабові палички: 6 шт.
- мариновані шампіньйони: 150 г.
- яйця: 3 шт.,
- консервована кукурудза: 150 г.
- консервований ананас: 100 г
- майонез, перець за смаком
- маслини, червоний болгарський перець, кріп для оздоблення
Готуємо так:
- Яйця відварити, охолодити, почистити та порізати кубиками.
Шампіньйони порізати пластинками. Крабові палички та ананас порізати
кубиками. Змішати крабові палички, шампіньйони, яйця, кукурудзу.
Поперчити та заправити салат майонезом.
- Сформувати салат у вигляді новорічного вінка. Зверху оздобити
гілочками кропу та порізаним дрібними кубиками перцем. Навколо вінка
викласти маслини.
Немає коментарів:
Дописати коментар