Салат “З Новим 2015 роком!”
- куряче філе : 400 г.
- консервовані ананаси: 100 г.
- мариновані шампіньйони : 200 г.
- твердий сир : 150 г.
- варені курячі яйця : 5 шт.
- варені перепелині яйця: 6 шт.
- червоний солодкий перець : ¼ шт.
- варена морква : 1 шт.
- майонез: 250 г.
- сік червоної капусти
Як приготувати Салат “З Новим 2015 роком!”
Готуємо так:
- Філе відварити у підсоленій воді, нарізати кубиками. Ананаси та сир теж нарізати кубиками, гриби пластинами.
- Викласти салат на велике блюдо у вигляді кола у такій послідовності, змазуючи кожен шар майонезом: філе-ананаси-гриби-сир.
- Курячі білки та жовтки натерти на дрібній тертці окремо та покласти
нарізно. Білки зафарбувати соком червоної капусти та викласти на верхню
частину салату, жовтки на нижню.
- Перепелині яйця розрізати навпіл, рівномірно розподілити їх по колу
салату – це буде циферблат. З червоного перцю вирізати цифри, розмістити
їх на поверхні яєць. Годинникові стрілки зробити з вареної моркви.
Немає коментарів:
Дописати коментар